Chalet-bouwen (houten chalets)

Een chalet kunt u plaatsen op bijv een vakantiepark of op een stuk eigen grond als een tweede woning die u voor u zelf kunt gebruiken maar die u ook kunt verhuren.

Als u een chalet gaat kopen of ontwerpen moet u vooraf goed de gewenste indeling voor u zelf bepalen. Op onze website staan een aantal voorbeelden van indeling die als leidraad kunnen dienen voor uw eigen ontwerp. (voorbeelden van chalets in logbouw en skeletbouw)

Een chalet kunt u krijgen in vele vormen en maten. Eigenlijk is elke vorm wel te bouwen in hout. Bepaal vooraf hoeveel kamers u wenst, denk aan woonkamer, keuken, hal, meterkastruimte, slaapkamers, douche en/of badkamers, vaste kasten, terrasruimte, verdiepingsvloer, trappositie e.d. Ook het aantal ramen en deuren, wat voor soort ramen, eventueel dakramen, dakbedekking etc. Allemaal zaken die u alvast voor u zelf kunt uitzoeken. Maar wij kunnen u daarin ook terzijde staan natuurlijk met advies.

Als u graag wat meer informatie van ons zou willen hebben of als u een prijsopgaaf zou willen ontvangen van ons neem dan contact met ons op.

Korte specificaties

 

Bouwoppervlakte:

Oppervlakte netto:

Materiaal:

Levertijd:

Afwerking:

Bijzonderheden:

150m² 

150m²

Dennenhout*

90 dagen na bestelling
geen

geen                                              

opent in een nieuw venster Download brochure